Codul de practică editorială

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ZEWEX | SEO | PPC (@zewex_agency)

Bineînțeles, sunt bucuros să combin conținutul celor două rapoarte anterioare într-un text mai cuprinzător.

Scopul nostru este de a oferi cititorilor noștri știri de înaltă calitate și actualizate din lumea tehnologiei. Pentru a atinge acest obiectiv, ne ghidăm după următoarele valori:

 1. Obiectivitate: editorii se angajează să respecte cel mai înalt nivel de obiectivitate. Editorii pun accentul pe fapte verificate atunci când creează conținut. În cazul în care articolele se bazează pe speculații, avertizăm întotdeauna cititorii că este vorba de informații cu o bază limitată.
 2. Confidențialitate: respectăm viața privată a persoanelor și organizațiilor. Nu dezvăluim informații personale sau sensibile fără acordul prealabil.
 3. Responsabilitate: editorii noștri acționează în mod profesionist și etic. Aceștia sunt responsabili pentru calitatea scrierilor lor și sunt conștienți de impactul pe care îl au asupra cititorilor. Ei nu subminează încrederea pe care cititorii noștri o au în noi.
 4. Protecția proprietății intelectuale: respectăm proprietatea intelectuală a altora și nu publicăm conținut care încalcă drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuală.
 5. Acuratețea informațiilor: În cazul în care găsim erori sau inexactități în articole, le vom corecta imediat și vom informa cititorii cu privire la corecțiile efectuate.
 6. Dreptul la replică: Orice persoană sau organizație despre care scriem are dreptul de a comenta sau de a răspunde la conținutul nostru.
 7. Deschidere la idei noi: Suntem deschiși la idei și tehnologii noi și încercăm în mod constant să învățăm și să ne dezvoltăm în domeniul nostru.
 8. Conformitate juridică: respectăm toate legile și reglementările aplicabile în ceea ce privește activitatea noastră online și crearea de conținut.
 9. Pluralismul de opinie: ne străduim să prezentăm o varietate de perspective și opinii pe diferite subiecte. Căutăm în mod activ și prezentăm diferite perspective și opinii din partea experților și a părților interesate.
 10. Calitatea surselor: ne preocupă calitatea și credibilitatea surselor din care extragem informații. Ne străduim să folosim surse de încredere și canale de știri verificate.
 11. Transparența publicității și a sponsorizării: în cazul publicității plătite sau al sponsorizării, ne asigurăm că este clar că este vorba de conținut plătit. Nu vom permite ca conținutul publicitar să ne afecteze independența și obiectivitatea editorială.
 12. Respectarea drepturilor de autor: Ne angajăm să respectăm legile și reglementările privind drepturile de autor în ceea ce privește utilizarea materialelor și imaginilor altor persoane.
 13. Deschiderea și interacțiunea cu cititorii: Inițiem o interacțiune activă cu cititorii și ascultătorii noștri. Încercăm să le ascultăm și să răspundem la opiniile, întrebările și comentariile lor.
 14. Încercăm să prezentăm faptele fără denaturări sau distorsiuni. Nu folosim titluri senzaționale sau dezinformări pentru a atrage atenția cititorilor.
 15. Responsabilitatea pentru consecințe: Suntem conștienți de faptul că reportajele noastre pot avea un impact asupra societății și a indivizilor. Prin urmare, ne străduim să prezentăm informațiile în mod responsabil și să minimizăm potențialul impact negativ asupra opiniei publice.
 16. Diversitatea subiectelor: Ne străduim să acoperim o gamă largă de subiecte care sunt relevante și interesante pentru cititorii noștri. Oferim o varietate de știri care reflectă evenimente și tendințe importante.
 17. Protecția minorilor: acordăm o atenție deosebită protejării tinerilor cititori de conținuturi dăunătoare sau inadecvate. Ne străduim să oferim cititorilor tineri informații relevante și informative.

Editorii noștri onorează acest cod și se angajează să îl respecte în toate aspectele activității noastre pentru a furniza informații de cea mai înaltă calitate și integritate.

Back to top button